• Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474
  • Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474

HOBBY Market официјален застапник и дистрибутер за Македонија и регионот на најпознатиот производител на чамци во Европа КОЛИБРИ.

ПРОИЗВОДНИ СЕКЦИИ И УСЛУГИ

Чамци

Посветени на најновите технолошки достигнувања.

Избор на чамец

Ние се грижиме за правилен избор на чамец според вашите потреби.

Опрема

Опремата за чамци е на само еден клик далеку од вас.

Возење со чамец

Организирани тури со возење на чамец за директно запознавање со квалитетот.

Нашиот тим

Над 20 професионалци за чамци достапни на барање.

Финансирање

Најдобри цени и услови на финансирање и поддршка на нашите клиенти.

НОВИ МОДЕЛИ

ЧАМЦИ НА ВЕСЛАЊЕ

МОТОРНИ ЧАМЦИ

ПРОДАЖБА НА ЧАМЦИ И СЕРВИС

Hobby market е генерален застапник на најпознатата Украинска марка на гумени чамци Колибри со што им овозможува на сите љубители на водните спортови да купат најквалитетни и најевтини чамци во регионот.

HOBBY специјализира за висококвалитетни американски и европски  чамци и јахти повеќе од 18 години. Престижната фирма Колибри го избра HOBBY за ексклузивен застапник и дистрибутер за Северна Македонија и регионот.

НОВОСТИ

29
Сеп
Доредојдовте на нашата страница.