• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

Përfaqësues dhe distributor zyrtar i HOBBY Market për Maqedoninë dhe rajonin e prodhuesit më të famshëm të anijeve në Evropë HUMBLES.

SEKSIONET E PRODHIMIT DHE SH SERRBIMET

Anije

Angazhuar për përparimet më të fundit teknologjike.

Përzgjedhja e anijes

Ne kujdesemi për zgjedhjen e duhur të anijes sipas nevojave tuaja.

Pajisjet

Pajisjet e varkave janë vetëm një klik larg.

Shëtitje me varkë

Turne të organizuara me varka për njohje të drejtpërdrejtë me cilësinë.

Ekipi ynë

Mbi 20 profesionistë të anijeve në dispozicion sipas kërkesës.

Financimi

Çmimet dhe kushtet më të mira të financimit dhe mbështetjes së klientëve tanë.

MODELE TË REJA

VARKA ME VOZITJE

VARKA ME MOTOR

SHITJE DHE SHERBIMI I Varkave

Tregu i HOBBY është agjenti i përgjithshëm i markës më të famshme ukrainase të anijeve me fryrje Kolibri, e cila lejon të gjithë adhuruesit e sporteve ujore të blejnë anije me cilësi më të lartë dhe më të lira në rajon.

HOBBY specializohet në varka dhe jahte amerikane dhe evropiane me cilësi të lartë për mbi 18 vjet. Kompania prestigjioze Kolibri zgjodhi HOBBY si agjent ekskluziv dhe distributor për Maqedoninë Veriore dhe rajonin.

LAJME