• Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474
  • Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474

КОЛИБРИ Серија KM C (кајак на дување)

КОЛИБРИ Кајаците на надувување КМ 330 C, KM 390 C
и KM 460 C со вградена даска за мотор се лесни,компактни,стабилни кајаци кои што можат да се користат во најразлични ситуации за забава на вода.

Прикажани сите 4 резултати