• Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474
  • Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474

Електрични мотори

Електричните мотори за чамци се наменети за употреба со помали чамци на надувување или тврди чамци со должина до 4.5m. Можат да се користат и како помошни мотори на поголеми чамци и јахти. Се одликуваат со тивка и безшумна работа.

Прикажани сите 5 резултати