• Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474
  • Пон - Саб 8.00 - 18.00
  • Никола Ј. Вапцаров, 3/2-3, Делчево
  • 389.72714474

КОЛИБРИ пластични чамци и педалинки

Пластични чамци со рамно дно изработени од полиетилен со 5 годишна гаранција . Чамеците се отпорни на горива,масла, студ и UV зраци,лесни за одржување и ремонти.

Прикажани сите 2 резултати